Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία για την αδειοδότηση!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κατάθεση φακέλου για την αδειοδότησή του, με το «τριφύλλι» να έχει καταφέρει εντυπωσιακή μέχρι τώρα δουλειά στις εκκρεμότητές του.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου οι «πράσινοι» πρέπει να έχουν τελειώσει με όλα τα θέματα, που τους ταλανίζουν, αλλά ένα στοιχείο, που αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Live Sport», τους κάνει δικαιολογημένα να αισιοδοξούν. Είναι χαρακτηριστικό, λοιπόν, ότι το «τριφύλλι» είχε να τακτοποιήσει αυτό τον χρόνο πάνω από 200 εκκρεμότητες, ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια, με αρκετές δύσκολες μεταξύ άλλων, όπως του Γκονζάλες, του Ρινάλντι ή του Στραματσόνι. Σήμερα (26/3), όμως, έχει λιγότερες από 10, για να προχωρήσει σε διακανονισμό και αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συμβάλει σε αυτό τον εξορθολογισμό των χρεών, αρχικά με την χρηματοδότηση ύψους 25.5 εκατομμυρίων ευρώ τον τελευταίο χρόνο στην ομάδα, ενώ τρέχει και η ΑΜΚ ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, και ύστερα με τη δραματική μείωση του κόστους του ρόστερ. Αυτοί που περιμένουν, πάντως, τις εξελίξεις είναι οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, που περιμένουν να ακούσουν πως πέρασε η υπόθεση της αδειοδότησης, για να προχωρήσουν στο σχεδιασμό του καλοκαιριού με πολύ περισσότερες επιλογές διαθέσιμες. Η απόρριψη για άδεια, φυσικά, θα ήταν ένα τεράστιο πισωγύρισμα στο πλάνο των δύο, αλλά αυτή φαίνεται τη δεδομένη στιγμή πως θα εξασφαλιστεί.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button