Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο Γυναικών

Αγιασμός για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με Αυγενάκη και Μητροπολίτη Συμεών! (pics)

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για την διεξαγωγή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αγιασμός το γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία. #lamiafc #EKORallyAcropolis #WRC #γυναικεία_ομάδα_ποδόσφαιρου

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για την διεξαγωγή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αγιασμός το γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία.

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία πραγματιποίησε το απόγευμα της Παρασκευής τον αγιασμό του ενόψει της παρθενικής του σεζόν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το παρόν στον αγιασμό ο οποίος τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσιλαλής, ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Θέμης Χειμάρρας, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πάνος Φώσκολος, αρκετά μέλη του Ερασιτέχνη και υποστηρίκτες της ομάδας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης χαιρέτισε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη τονίζοντας πως η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο οποίος αποτελεί τον πυρήνα του αθλητισμού γενικότερα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Δήμος και η Περιφέρεια δεσμεύτηκαν για περαιτέρω στήριξη μέσω της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Λαμίας ενώ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε και αυτός πως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα ευχόμενος μια καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή τους τόσο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Συμεών όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησαν να “βάλουν γκολ” στην τερματοφύλακα της ομάδας, όμως τα πέναλτι που εκτέλεσαν βρήκαν σε ετοιμότητα την νεαρή πορτιέρο!

Η νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button