Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Πάει για το «μπαμ» με τον Άλεξ Καρμπονέλ της Μπαρτσελόνα Β’!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ενισχυθεί και στον άξονα, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως ο Άλεξ Καρμπονέλ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα Β’ να απασχολεί έντονα.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ενισχυθεί και στον άξονα, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως ο Άλεξ Καρμπονέλ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα Β’ να απασχολεί έντονα.

Την ώρα που ο Χουάν Μιριτέλο προβάρει τα κιτρινομπλέ του Αστέρα Τρίπολης και μένει να φανεί ποια θα είναι η φόρμουλα για τη συμφωνία με την Ντεφένσα Χουστίθια, η ομάδα συνεχίζει το σκάουτινγκ για την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

Οι Αρκάδες είναι δεδομένο πως θα ενισχυθούν και στον άξονα με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές, ενώ συνολικά δείχνουν διάθεση τόσο για οικονομικές υπερβάσεις, όσο και για μια ριζική ανανέωση του ρόστερ με παίκτες μεγάλης ποιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ο Αστέρας πάει για το «μπαμ» με τον Άλεξ Καρμπονέλ, έναν ποδοσφαιριστή που έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα Β’.

Πρόκειται για έναν 25χρονο χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «6» όσο και στο «8», είναι σε πολύ καλή ηλικία και με πλούσιο βιογραφικό. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται και σε αυτή την περίπτωση σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, με την ομάδα της Τρίπολης να στρέφεται ξανά στην… αγαπημένη της ισπανική αγορά για την ενίσχυση!

Προϊόν των ακαδημιών των «μπλαουγκράνα», ο Άλεξ Καρμπονέλ έχει εμπειρία και από άλλες ομάδες, αφού έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρέους Ντεπορτίου (35 συμμ./ 2 γκολ), Κόρδοβα (9 συμμ.), Βαλένθια, Φορτούνα Σιτάρντ (19 συμμ.), Θέλτα Β’ (34 συμμ.) και Λουκέρνη (9 συμμ.). Με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει γράψει 62 συμμετοχές με 2 γκολ και 9 ασίστ.

Ο 25χρονος μέσος είναι διεθνής και με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας, ενώ στις 30 Νοεμβρίου του 2016 και σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε για πρώτη και μοναδική φορά με την ανδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Έρκουλες για 69 λεπτά.

Ο Καρμπονέλ διακρίνεται για την καλή του τεχνική, όντας ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να φτιάξει παιχνίδι και να βοηθήσει σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Θεωρείται ως ένα «πολυεργαλείο» αφού έχει αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε θέση στην καριέρα του. Ως αμυντικός μέσος αλλά και εσωτερικός μέσος αγωνίζεται κυρίως, ενώ μπορεί σε τετράδα στον άξονα να παίξει και στα πλάγια, αλλά υπό προϋποθέσεις και στο κέντρο της άμυνας.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button