Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Κάθετος» ο Αυγενάκης για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Την πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Φθιώτιδα έδωσε το παρών στον αγιασμό της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση... έβγαλε και μία σημαντική είδηση. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ερασιτεχνικά_πρωταθλήματα #ποδόσφαιρο #τοπικό #Αυγενάκης

Την πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Φθιώτιδα έδωσε το παρών στον αγιασμό της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση… έβγαλε και μία σημαντική είδηση.

Αρκετή ανησυχία και προβληματισμός έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών, έκανε λόγο για σχέδιο που βρίσκεται στο συρτάρι του Λευτέρη Αυγενάκη για να μή έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ή για διακοπή υπό προϋποθέσεις μετά από την διεξαγωγή κάποιων αγωνιστικών σε όλα τα αθλήματα.

Την διάψευση της ΓΓΑ, ήρθε να ενισχύση και η δήλωση του Υφυπουργού, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης, στο πλαίσιο του αγιασμού της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αυτό που τόνισε και ξεκαθάρισε ο Αυγενάκης είναι πως κανένα τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει στο συρτάρι, ουδέποτε υπήρχε και υπογράμμισε πως όλα αυτά που γράφτηκαν… ήταν αναληθή.

Κρατάμε λοιπόν τη δήλωση αυτή του Λευτέρη Αυγενάκη και ελπίζουμε όλοι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, τα οποία αποτελούν τη βάση του επαγγελματικού αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button