Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Κόλλησαν” στο μηδέν!

Πρεμιέρα χωρίς γκολ στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης να μένουν στο μηδέν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Super League. #slgr #panaitolikos #asterasfc #season2021_2022 #slgrinterwetten

Πρεμιέρα χωρίς γκολ στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης να μένουν στο μηδέν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αρκάδες κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως τα χαλούσαν στην τελική ενέργεια, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να αρκούνται σε παθητικό ρόλο, ψάχνοντας κυρίως τις αντεπιθέσεις.

To ματς

Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League άνοιξε και μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναιτωλικός… άγγιξε το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος, αφού ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε του Αστέρα με την φάση να είναι ως μη γενόμενη αφού δόθηκε οφσάιντ, όμως αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα το γκολ θα μετρούσε καθώς καλυπτόταν ο επιθετικός του Παναιτωλικού…

Η… απάντηση των Αρκάδων ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Καρμόνα έκανε την σέντρα, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία, όμως ο Ριέρα δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα προ κενής εστίας, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν ήταν ανάλογη του ξεκινήματος που είχα οι δύο ομάδες, αφού σταδιακά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ελαφρώς την πρωτοβουλία των κινήσεων με τις δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να έχουν… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο, ο Παναιτωλικός έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αφού στο 40ο λεπτό ο Καρέλης μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή του Αστέρα, πήρε λίγα μέτρα και σούταρε με δύναμη, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου και ενώ ο Έλληνας επιθετικός είχε την επιλογή του αμαρκάριστου, Μορσέι.

Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ριέρα να κάνει εκπληκτική ατομική ενέργεια αδειάζοντας δύο αντιπάλους, όμως το πλασαριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Ροντρίγκεζ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας την θέση του στον Καπίγια.

Στο 56′ χάθηκε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Άλβαρεζ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με την πορεία της μπάλας να μπερδεύει τον Ροντρίγκεζ, που απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ, με τον Αστέρα Τρίπολης να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με ορμή.

Γενικά ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο, αφού προσπάθησε να βάλει κάτω την μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες για να βρει το γκολ, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Παναιτωλικού αρκέστηκαν σε πιο παθητικό γκολ, ψάχνοντας να βρουν τις άκρως επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Στο 80ο λεπτό έγινε η φάση που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Μπαράλες έκανε το τακουνάκι μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρίκε στο χέρι του Μαλή. Ήταν κοντινή η απόσταση, αλλά απλωμένο το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Τσακαλίδη να συνεχίζει κανονικά τον αγώνα.

Tα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τον Αστέρα Τρίπολης να κερδίζει τις εντυπώσεις και τον Παναιτωλικό τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Μορσέι (74′ Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85′ Μπελεβώνης).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88′ Γκαρθία), Άλβαρες, Ατιένζα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (54′ Καπίγια), Μπαράλες, Σίτο (74′ Μπενίτο), Κρέσπι (88′ Γκόμες).

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button