Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αποκλεισμός για 10 χρόνια σε οπαδό που έδειρε δημοσιογράφο

Με αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα για δέκα χρόνια τιμωρήθηκε γνωστός οπαδός της Βερόνα, λόγω του ξυλοδαρμού δημοσιογράφου και του γιου του.

Με αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα για δέκα χρόνια τιμωρήθηκε γνωστός οπαδός της Βερόνα, λόγω του ξυλοδαρμού δημοσιογράφου και του γιου του.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο Μπεντεγκόντι έγινε ο αγώνας της Βερόνα με την Ιντερ. Ηταν για τη 2η αγωνιστική, ήταν καλό παιχνίδι και ήταν, τελικά, νίκη των Νερατζούρι με 3-1. Ηταν, όμως, και ένα ματς που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Φαμπρίτσιο Νόνις και τον γιο του. Πρόκειται για δημοσιογράφο/παρουσιαστή της ιταλικής τηλεόρασης, ο οποίος είναι οπαδός της Ιντερ. Οι δυο τους, καθώς έφευγαν από το Μπεντεγκόντι και κατεύθυνση το αυτοκίνητο, δέχθηκαν επίθεση από 6-7 άτομα. Το όλο σκηνικό, όμως, άρχισε από έναν οπαδό της Βερόνα, ο οποίος τους ακολούθησε ως το αυτοκίνητο.

Αυτός ο οπαδός, λοιπόν, αναγνωρίστηκε από την ιταλική αστυνομία. Οπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό άτομα στις τάξεις των ultras της Ελλάς. Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει, έχει παρελθόν σε τέτοια θέματα, αφού είχε απασχολήσει ξανά την αστυνομία με τη δράση του. Και το γεγονός ότι είχε παρελθόν, μάλλον δεν ήταν υπέρ του… Ετσι, η ποινή που ανακοινώθηκε είναι αυτή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο της Βερόνα για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο Μ.Α., όπως είναι τα αρχικά του ονόματός του αφού οι Ιταλοί δεν το γράφουν ολόκληρο, είχε ξανατιμωρηθεί στο παρελθόν. Πρόκειται, δηλαδή, για οπαδό που απασχολεί συχνά-πυκνά την αστυνομία λόγω της συμπεριφοράς του στο γήπεδο. Με βάση την ποινή που επιβλήθηκε, πάντως, για την προσεχή δεκαετία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα εντός Μπεντεγκόντι. Ή έστω στον περιβάλλοντα χώρο.

Πηγή: Italians.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button