Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Φαν Βέερτ η ΑΕΚ!

Ο Τομ Φαν Βέερτ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο σέντερ φορ που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. #slgr #aekfc #volosnfc #TomVanWeert #transfernews #season2022_2023

Ο Τομ Φαν Βέερτ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο σέντερ φορ που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. #slgr #aekfc #volosnfc #TomVanWeert #transfernews #season2022_2023

Η οριστική απόφαση της ΑΕΚ απομένει για να προχωρήσει η μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ από τον Βόλο, με τον Ολλανδό επιθετικό να φαντάζει πολύ πιθανό να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Πιο πιθανή από ποτέ δείχνει πλέον ότι είναι η μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ για την ΑΕΚ καθώς ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League με τον Βόλο είναι ο φορ που έχει πάρει… κεφάλι τα τελευταία 24ωρα στο θέμα του επιθετικού για την Ένωση.

Όπως γράψαμε και χθες, η υπόθεση του Φαν Βέερτ παρέμενε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι τη δεδομένη στιγμή ο 32χρονος Ολλανδός φορ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον «εκλεκτό» των κιτρινόμαυρων για τη γραμμή κρούσης.

Όλα μοιάζουν σε προφορικό επίπεδο να έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και πως αυτό που απομένει είναι η τελική απόφαση της ΑΕΚ για να κλειδώσει οριστικά το deal. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα.

Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Η περίπτωση του Φαν Βέερτ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης από την περσινή σεζόν, όταν σε 34 εμφανίσεις με τον Βόλο σκόραρε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μάλιστα, όπως είχαμε γράψει στο Gazzetta, από τις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των κιτρινόμαυρων.

Μένει πλέον να παρθεί η οριστική απόφαση από την πλευρά της ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός φορ, που εδώ και εβδομάδες είναι πολύ θετικός στο να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, να αποτελέσει την τελική επιλογή των κιτρινόμαυρων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button