Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Holyfield-Belfort: Ο Τραμπ σχολιαστής «στην πιο σουρεαλιστική νύχτα της πυγμαχίας) (pics & vid)

Υστερα από 10 χρόνια ο Evander Holyfield επέστρεψε στα ρινγκ, για αγώνα επίδειξης με σχολιαστή τον Τραμπ, με τον Vitor Belfort να είναι... καταιγιστικός και να τον βγάζει νοκ άουτ στον πρώτο γύρο!

Υστερα από 10 χρόνια ο Evander Holyfield επέστρεψε στα ρινγκ, για αγώνα επίδειξης με σχολιαστή τον Τραμπ, με τον Vitor Belfort να είναι… καταιγιστικός και να τον βγάζει νοκ άουτ στον πρώτο γύρο!

O θρυλικός Evander Holyfield επέστρεψε στα ρινγκ για πρώτη φορά μετά το 2011 για έναν αγώνα 8 γύρων (διάρκειας 2 λεπτών ο ένας), έχοντας απέναντί του τον Vitor Belfort.

Ο Βραζιλιάνος πρώην μαχητής του UFC δεν δυσκολεύτηκε και… διέλυσε τον 58χρονο με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο, ύστερα από δύο νοκ ντάουν.

 

Ο αγώνας επίδειξης, που έγινε στη Φλόριντα άφησε τον κόσμο δυσαρεστημένο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το σχολίασαν αρνητικά, κάνοντας λόγο για μια «από τις πιο σουρεαλιστικές βραδιές στην ιστορία της πυγμαχίας».

Στα highlights της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε καθήκοντα σχολιαστή.

Matt Christie from the Boxing News magazine describes it as an "spectacle", boxer Ishe Smith says it is "beyond sad" and fighter Ashley Theopane says Holyfield shouldn't have "been in the ring in the first place"

 

 


πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button