Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Βαλμπουενά» (vid)

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στην ανάλυσή του ανέφερε πως ορθώς δεν δόθηκαν στην πρεμιέρα της Super League Interwetten πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. #slgr #ΚΕΔ #Κλάτενμπεργκ #επίμαχες_φάσεις #αγώνες #slgrinterwetten

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στην ανάλυσή του ανέφερε πως ορθώς δεν δόθηκαν στην πρεμιέρα της Super League Interwetten πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 49 δευτερολέπτων έκανε μνεία μόνο για 2 φάσεις της 1ης αγωνιστικής στην δική του φετινή πρεμιέρα του σχετικού διαιτητικού report. Μία στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ για χέρι του Κάργα και μία για το κράτημα στον Βαλμπουενά στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Ειδικότερα η κρίση του για αυτές τις φάσεις:

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ για χέρι – πέναλτι του Κάργα: Δεν είναι αντικανονική η ενέργεια του αμυντικού και δεν μπορεί να δοθεί πέναλτι.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος για κράτημα στον Βαλμπουενά: Η ΚΕΔ / ΕΠΟ συμφωνεί πως η επαφή ήταν ελάχιστη και ότι δεν είναι ικανή για παράβαση. Επίσης έχουν ενημερωθεί οι αξιωματούχοι διαιτησίας πως η ελάχιστη επαφή δεν τιμωρείται και με βάση τις οδηγίες της UEFA.

Διαβάστε επίσης

Back to top button