Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ίσως να προλάβει το ματς με τη Λαμία ο Μασούρας!

Ο Γιώργος Μασούρας δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Αντβέρπ ή αν μπει στην αποστολή, θα κάτσει στον πάγκο. Πιθανότατα θα γυρίσει με την Λαμία την Κυριακή (19/9). #slgr #olympiacosfc #lamiafc #season2021_2022 #Μασούρας #slgrinterewetten

Ο Γιώργος Μασούρας δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Αντβέρπ ή αν μπει στην αποστολή, θα κάτσει στον πάγκο. Πιθανότατα θα γυρίσει με την Λαμία την Κυριακή (19/9).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τους δύο Καμαρά, τον Αγκιμπού και τον Μαντί, στο ματς με την Αντβέρπ την Πέμπτη (16/6, 22.00) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος έχει σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας και ακόμα δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας μετά τον μυικό τραυματισμό που είχε υποστεί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ενόψει Αντβέρπ δεν είναι υπέρ του Μασούρα. Ακόμα δηλαδή και να μπει στην αποστολή, το πολύ-πολύ να κάτσει στον πάγκο. Και πάλι θα είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να βοηθήσει κιόλας.

Αντιθέτως, πιο πιθανό είναι επιστρέψει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία την προσεχή Κυριακή (19/9).

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση η περίπτωση του Μασούρα, γιατί αποδείχθηκε ότι ο μυικός τραυματισμός δεν ήταν τόσο απλός. Δεν πήγε κιόλας στην Εθνική ομάδα γιατί κρίθηκε ανέτοιμος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι διαθέσιμος με τον Ατρόμητο δίχως όμως να τα καταφέρει και πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι να επανεμφανιστεί με την Λαμία και όχι με την Αντβέρπ.

Υπάρχει βέβαια και η προπόνηση της Τετάρτης (15/9) που θα δοκιμάσει το πόδι του, όμως, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα πράγματα δεν είναι υπέρ της παρουσίας του με τους Βέλγους.

πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button