Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασαν τον προπονητή του Βόλου για τον Τζέιμς από το Survivor (pic)

Η ξεχωριστή διάκριση του προπονητή του Βόλου και το… μπέρδεμα με τον πρώην παίκτη γνωστού ριάλιτι. #slgr #volosfc #Abascal #προπονητής #James #SurvivorGR

Η ξεχωριστή διάκριση του προπονητή του Βόλου και το… μπέρδεμα με τον πρώην παίκτη γνωστού ριάλιτι.

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος συνηθίζει να παραθέτει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τόσο τις ομάδες όσο και ατομικά παίκτες και προπονητές.

Ένα τέτοιο αφορούσε και το πολύ νεαρό της ηλικίας του τεχνικού του Βόλου, Γκιγιέρμο Πέρεθ Αμπασκάλ, ο οποίος σε ηλικία 32 ετών, 4 μηνών και 30 ημερών έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Super League, όχι όμως και στην ιστορία της Α Εθνικής, εκεί όπου ο Ιταλός προπονητής του Εθνική τη σεζόν 1959-1960, Ετόρε Τρεβιζάν, διατηρεί ένα στοιχειωμένο ρεκόρ.

 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί επιπλέον ενδιαφέρον και γίνεται… viral, είναι το γεγονός ότι πολλοί στα κοινωνικά δίκτυα επιμένουν κάτω από την ανάρτηση της Super League ότι δεν πρόκειται για τον προπονητή του Βόλου, αλλά για τον πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος ο Τζέιμς είδε πως πρωταγωνίστησε άθελα του στη συγκεκριμένη ανάρτηση και απάντησε με χιούμορ “μόνο 24 χρονών είμαι”.

ad

Συμβαίνουν κι αυτά στην εποχή των social media…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button