Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πόρτο σε απόσταση αναπνοής (vid)

Μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι τίτλου, η Πόρτο νίκησε 2-0 την Άβες και παρέμεινε στο -1 από τη πρωτοπόρο Μπενφίκα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πόρτο-Άβες 2-0
(8′ Τέλες, 11′ Οταβίνιο)

Μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο, που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, τον τίτλο στην Πορτογαλία, η Πόρτο νίκησε 2-0 την Άβες και παρέμεινε ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Οι παίκτες του Σέρζιο Κονσεϊσάο μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη στο παιχνίδι και μετά από 11 λεπτά αγώνα είχαν σημειώσει ήδη δύο τέρματα. Στο 8′ με πέναλτι ο Άλεξ Τέλες άνοιξε το σκορ και στο 11′ ο Οταβίνιο έκανε το 2-0. Παρά τις ευκαιρίες στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πάσος Φερέιρα 2-0
(20′ Ντοστ, 65′ Ρουίς)

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τα προημιτελικά του Europa League, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 την Πάσος Φερέιρα. Ο Μπας Ντοστ άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με το 24ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα και είχε ακόμα ένα τέρμα στο 2ο ημίχρονο, το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Ο Μπράιαν Ρουίς διπλασίασε τα τέρματα της Σπόρτινγκ στο 65′ και “κλείδωσε” τη νίκη που τα διατηρεί τρεις πόντους πάνω από την Μπράγκα στη μάχη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Σάβες-Μπελενένσες 1-1
(66′ Γουίλιαμ/ 62′ Φρέντι)

Χωρίς νίκη για πέμπτη σερί αγωνιστική έμεινε η Σάβες, αφού ήρθε ισόπαλη, στην έδρα της, με την Μπελενένσες. Η Μπελενένσες άνοιξε το σκορ στο 62′ με τον Φρέντι και η Σάβες ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Γουίλιαμς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button