Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Σέβομαι, αλλά δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό»

Με στόχο το «τρίποντο» πρέπει να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που σέβεται, αλλά δεν φοβάται τον Ολυμπιακό.

Με στόχο το «τρίποντο» πρέπει να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που σέβεται, αλλά δεν φοβάται τον Ολυμπιακό.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι εξέφρασε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο διεθνής πλέον χαφ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως σέβεται την «καλοδουλεμένη» ομάδα του Μαρτίνς, αλλά δεν υπάρχει κανένας φόβος για εκείνον για τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην εφημερίδα Live Sport

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ: «Ήμουν αισιόδοξος από την αρχή και πίστευα στη νίκη, αλλά όντως, το αποτέλεσμα είναι θριαμβευτικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να μας παρασύρει το σκορ. Δεν σημαίνει κάτι, δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Πρέπει να προσγειωθούμε και να δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα και να κοιτάζουμε μπροστά, γιατί τα πλέι οφ είναι μία επίπονη και σκληρή διαδικασία».

Για το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας: «Αισθάνομαι όμορφα. Ήταν ένας στόχος που πάντα τον είχα στο μυαλό μου, ήρθε φέτος, αλλά το ζητούμενο είναι να έχω διάρκεια και να καθιερωθώ. Αυτό έχει σημασία».

Για τη νοοτροπία του «τριφυλλιού» στα ντέρμπι: «Η νοοτροπία πρέπει να είναι ίδια σε κάθε παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικάει κάθε αντίπαλο. Δεν μας αξίζει να τα βγάζουμε πέρα στα δύσκολα και να τα χαλάμε στα εύκολα. Πρέπει και στα πιο βατά παιχνίδια, να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς παντού».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Κοιτάζω τον εαυτό μου στο αγωνιστικό κομμάτι. Θέλω να είμαι υγιής και να παίζω. Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα. Σε ό,τι αφορά το  μέλλον μου, ό,τι προκύψει εγώ και οι εκπρόσωποί μου θα το συζητήσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα, να δώσουμε το 100% στο ντέρμπι και να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάθε παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη πρόκληση. Τον σέβομαι ως αντίπαλο, είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, αλλά δεν τον φοβάμαι. Είμαστε και εμείς ένας μεγάλος σύλλογος και πάμε με στόχο τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button