Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Για το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό παλεύει ο Νικολαΐδης

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15 που διεξάγεται στη Βουλγαρία θα διεκδικήσει ο Μανώλης Νικολαΐδης.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15 που διεξάγεται στη Βουλγαρία θα διεκδικήσει ο Μανώλης Νικολαΐδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 68κ. στην ελληνορωμαϊκή και πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις έφτασε έως τον ημιτελικό. Ελπιδοφόρες εμφανίσεις και από τους Κολιτσόπουλο και Παπαγεωργίου.

Ο Νικολαΐδης ξεκίνησε τη διοργάνωση εντυπωσιακά και επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Εσθονού Κούους. Στο δεύτερο παιχνίδι επικράτησε με 5-0 του Λιθουανού Λεοναβίτσους και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί πάλεψε με τον Γεωργιανό Ρουτισασβίλι και ηττήθηκε με 4-1, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον μικρό τελικό. Ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και ο αντίπαλός του θα προκύψει από τα ρεπεσάζ.

Ταυτόχρονα σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Αρίωνας Κολιτσόπουλος και Βασίλης Παπαγεωργίου που σημείωσαν από δύο και μία νίκες αντίστοιχα στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button