Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κηδεύτηκε με την σημαία του Εθνικού ο Γιάννης Ματζουράνης (pics)

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ματζουράνη είπε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) ο Εθνικός και το ελληνικό ποδόσφαιρο. #ΓιάννηςΜαντζουράνης #Εθνικός #Εθνικάρας

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ματζουράνη είπε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) ο Εθνικός και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αντίο» σε μία θρυλική μορφή των γηπέδων τον Γιάννη Ματζουράνη, που απεβίωσε την Κυριακή (12/9) είπε στο νεκροταφείου του Σχιστού ο Εθνικός.

Ο εκλιπών που ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Εθνικάρας» έφυγε από την ζωή λόγω κορωνοϊού, από τον οποίο και είχε προσβληθεί τον περασμένο Ιούλιο, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μεταφερθεί σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στο νεκροταφείο του Σχιστού, το παρών έδωσαν η οικογένεια του, οι φίλοι του, οπαδοί του Εθνικού αλλά και απλοί φίλαθλοι.

Ο Ματζουράνης από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τους αγώνες του Εθνικού, με τον οποίο και δέθηκε. Ο ίδιος τον ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια,, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014 όταν και είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα υγείας έλεγε πως είχε χάσει μόλις 12 αγώνες.

Εκτός από τον Εθνικό, τον οποίο ο Ματζουράνης λάτρευε, ο ίδιος είχε αγάπη και για την Εθνική Ομάδα, ενώ το σύνθημα του «Πάμε Εθνικάραααααα»ήταν ένα από αυτά που στιγμάτισε γενιές. Ο Ματζουράνης λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων,ενώ έγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery:

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button