Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μπακς: Γράφουν ιστορία με την πρώτη γυναίκα εκφωνήτρια σε ομαδικό σπορ

Η Lisa Byington θα είναι η νέα εκφωνήτρια play by play στα ματς των Μπακς και θα γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κάνει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ στις ΗΠΑ. #NBA #Bucks #LisaByington #basket

Η Lisa Byington θα είναι η νέα εκφωνήτρια play by play στα ματς των Μπακς και θα γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κάνει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ στις ΗΠΑ.

Συνεχίζουν να πρωτοπορούν οι Μπακς και να ανοίγουν τον δρόμο για το υπόλοιπο ΝΒΑ. Τα… ελάφια ανακοίνωσαν πως η Lisa Byington θα ειναι η εκφωνήτρια της ομάδας στο Bally Sports Wisconsin, κάτι που θα την κάνει την πρώτη γυναίκα εκφωνήτρια με καθήκοντα play by play στην τηλεόραση για οποιοδήποτε επαγγελματικό ομαδικό σπορ στις ΗΠΑ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Λίσα στην οικογένεια των Μπακς και φέρνουν μια τόσο ταλαντούχα εκφωνήτρια στην ομάδα των τηλεοπτικών μεταδόσεων μας. Το τηλεοπτικό παρελθόν της Λίσα, συμπεριλαμβανομένου και των υψηλού επιπέδου μεταδόσεων στο NCAA σε πολλά δίκτυα, την κάνουν να είναι η τέλεια επιλογή για αυτή τη θέση», ήταν του προέδρου τουFiserv Forum, Πίτερ Φέιγκιν.

Οι Μπακς είχαν επιλέξει να μην αγωνιστούν στο Game 5 των playoffs κόντρα στους Μάτζικ το 2020 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ και μετά τους πισώπλατους πυροβολισμούς αστυνομικών στον Τζέικομπ Μπλέικ μπροστά στα τρία παιδιά του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button