Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του θέλει ο ΠΑΟΚ!

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Λίνκολν (19:45), με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Λίνκολν (19:45), με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Στο Γιβραλτάρ ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για τους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης του UEFA Europa Conference League, εκεί που θα αντιμετωπίσει στις 19:45 την Λίνκολν με στόχο να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της πρωτιάς του έκτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν και η Κοπεγχάγη με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

O ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και να κάνει πράξη τα όσα είπε στους παίκτες της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέταξε με προορισμό το Γιβραλτάρ, χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με δύο σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Η αναμέτρηση των ασπρόμαυρων κόντρα στην Λίνκολν θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του COSMOTE SPORT 3HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της σημερινής ημέρας για τους ομίλους του Conference League:

Στις 19:45:

Σλάβια Πράγας – Ουνιόν Βερολίνου
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη
Μούρα – Φίτεσσε
Ρεν – Τότεναμ
Κάιρατ Αλμάτι – Ομόνοια
Κάραμπαγκ – Βασιλεία

Στις 22:00:

Ελσίνκι – Λασκ
Φλόρα Ταλίν – Γάνδη
Ανόρθωση – Παρτιζάν
Μπόντο Γκλιμτ – Ζόρια
Ρόμα – Τσσκα Σόφιας
Γιάμπλονετς – Κλουζ
Ράντερς – Άλκμααρ

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button