Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Έτοιμος να μπει με το δεξί και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 την Αντβέρπ για την πρεμιέρα του Europa League και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης. #slgr #olympiacos #Antwerp #ConferenceLeague

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 την Αντβέρπ για την πρεμιέρα του Europa League και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Να μπει με το δεξί θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται στις 22:00 την Αντβέρπ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός που δίνει το παρών για 23η σεζόν, τα τελευταία 24 χρόνια, σε ομίλους ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θέλουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης σε έναν δύσκολο όμιλο με τη συμμετοχή εκτός της Βέλγικης ομάδας, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Φενέρμπαχτσε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιώργο Μασούρα, αλλά δεν υπολογίζεται κάτι που είναι δεδομένο, αφού το ξεκαθάρισε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση του Φαλήρου θα ξεκινήσει στις στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του COSMOTE SPORT 2HD.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας για το Europa League:

Στις 19:45:

Γαλατάσαραϊ – Λάτσιο
Λοκομοτίβ Μόσχας – Μαρσεϊγ
Μίτιλαντ – Λουντογκόρετς
Ερυθρός Αστέρας – Μπράγκα
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φέρενσβαρος
Μπέτις- Σέλτικ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γκένκ

Στις 22:00:

Μπρόντμπι – Σπάρτα Πράγας
Ρέιντζερς -Λυών
Μονακό – Στουρμ Γκρατς
Αϊντχόφεν – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Λέστερ – Νάπολι
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φενέρμπαχτσε

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button