Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δ.Σ. την Τρίτη για την προκήρυξη και τα τηλεοπτικά

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (21/9) στο οποίο θα συζητηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς επίσης και το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. #slgr2 #ΔΣ #ομάδες

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (21/9) στο οποίο θα συζητηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς επίσης και το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς επίσης και ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος είναι τα δύο βασικά θέματα, που θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τρίτη (21/9).

Αυτά αναφέρει η ημερήσια διάταξη των θεμάτων της λίγκας, όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση που εξέδωσε την Παρασκευή (17/9) η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1)Γήπεδα Παραχωρητήρια

2)Τηλεοπτικά Super League 2 Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

3) Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών

4) Χορηγός Πρωταθλήματος

5) Πρωτάθλημα Νέων

6) Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 2

7) Διάφορα Θέματα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Λόγω των μέτρων για την προστασία από την Covid-19, στο Δ.Σ. προσέρχεται μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος κάθε ομάδας. Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού (με την τελευταία δόση να έχει γίνει 15 ημέρες νωρίτερα), ή πιστοποιητικό νόσησης».

Διαβάστε επίσης

Back to top button