Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα φανέλα με σχέδιο έκπληξη (vid)

Τις νέες εμφανίσεις του, για την φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός από το γνωστό σχέδιο με την άσπρη φανέλα και την μπλε ρίγα προστέθηκε μία ακόμα . #slgr #pasgianninafc #φανέλα #season2021_2022

Τις νέες εμφανίσεις του, για την φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός από το γνωστό σχέδιο με την άσπρη φανέλα και την μπλε ρίγα προστέθηκε μία ακόμα .

Στην παρουσίαση των δύο νέων εμφανίσεων του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι οποίες ακόμα δεν έχουν φορεθεί προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε αυτή εκτός από το γνωστό σχέδιο της άσπρης φανέλας, με την μπλε κάθετη ρίγα προστέθηκε ακόμα μία, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για τον ΠΑΣ. Η συγκεκριμένη εμφάνιση θα είναι μπλε, με άσπρη κάθετη ρίγα.

Οι δύο εμφανίσεις που ακόμα δεν έχουν φορεθεί παρουσιάστηκαν από την ηπειρωτική ΠΑΕ μέσω βίντεο, ενώ του χρόνου το Hall Of Brands είναι έτοιμο να καινοτομήσει, καθώς έχει υποσχεθεί ότι στον σχεδιασμό της custom φανέλας θα έχουν λόγο και οι φίλαθλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Custom Jersey PAS GIANNINA FC 2021-2022

Το Hallofbrands.gr, με την υπογραφή του πασίγνωστου γαλλικού οίκου Le Coq Sportif, σας παρουσιάζει τις 2 νέες Custom εμφανίσεις του “Αγιαξ της Ηπείρου” για την σαιζόν 2021-2022!

Συνεπείς στην δέσμευση μας να καθιερώσουμε ως “ισόβια” την ιστορική εμφάνιση του “Αγιαξ της Ηπείρου” της δεκαετίας του 1970, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, με την δημιουργία 2 επιπλέον Custom εμφανίσεων που ξυπνάνε τις μνήμες της ένδοξης ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει προκαλέσει η παγκόσμια συγκυρία, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση!

Το θεωρούμε, τόσο υποχρέωση μας προς όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδος, όσο και ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους τους “θρύλους” που φόρεσαν, ίδρωσαν και ματωσαν την φανέλα με σήμα τον ταύρο!

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε την διαδικασία μέσα από την οποία οι φίλαθλοι του “Αγιαξ της Ηπείρου”, θα σχεδιάσουν την επόμενη Custom εμφανίση της αγαπημένης μας ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023!

Με τις ευχές όλων μας ότι θα φορεθεί στα σαλόνια των ευρωπαϊκών γηπέδων και θα γράψει μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του” Αγιαξ της Ηπείρου”!

Our Legacy Is Our Future!

Notre heritage est notre avenir!

Η κληρονομιά μας, είναι το μέλλον μας!

For Our City! For Our Emblem!

Pour notre ville! Pour notre emblème!

Για την πόλη μας, για το σήμα στη φανέλα!»

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button