Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε Ηρακλή και Θύελλα Μεγ. Βρύσης!

Χθες το απόγευμα, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Χθες το απόγευμα, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Δύο ομάδες που θα τις δούμε να αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας, αναμετρήθηκαν χθες στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης στην έδρα του, κερδίζοντας τελικά με 3-0 σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Το 1-0 έκανε ο Μάριος Καραναστάσης με δυνατό σουτ εντός της περιοχής, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Αλεξίου με σουτ και πάλι εντός της περιοχής έκανε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Καραναστάση.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Λουκάς Γκίστη με μονοκόμματο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Θύελλας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Ένα ακόμη φιλικό για την ομάδα του Ηρακλή

Ροδίτσας στο γήπεδο Ροδίτσας έγινε σήμερα το απόγευμα, με αντίπαλο την Θύελλα Μ.Βρύσης.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0 σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις για την ομάδα
του Ηρακλή Ροδίτσας.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ ο Ηρακλής Ροδίτσας με ένα ωραίο δυνατό σουτ του Μάριου Καραναστάση μέσα από την περιοχή,μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας με ωραίο σουτ πάλι εντός περιοχής από τον Αλέξη Αλεξίου με ασίστ του Μάριου
Καραναστάση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ωραίο μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής ο Λουκάς Γκίστη. Ηρακλής Ροδίτσας-Θύελλα Μ.ΒΡΥΣΗΣ 3-0.

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Θύελλα Μ.Βρύσης για την συμμετοχή της στο φιλικό και να της ευχηθεί καλή αγωνιστική σεζόν και με υγεία πάνω απο όλα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button