ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Έκλεισε” στη Λαμία ο Γκόλεμιτς!

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς, καθώς εκτός από τον "καπνό" των ιταλικών δημοσιευμάτων... υπάρχει και "φωτιά". #slgr #lamiafc #Golemic #season2021_2022 #slgrinterwetten #deadline #free_agent #μεταγραφή

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς, καθώς εκτός από τον “καπνό” των ιταλικών δημοσιευμάτων… υπάρχει και “φωτιά”. #slgr #lamiafc #Golemic #season2021_2022 #slgrinterwetten #deadline #free_agent #μεταγραφή

Τελικά όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς θα φορέσει τα ” κυανόλευκα” του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA:

Η ομάδα της Φθιώτιδας πραγματοποίησε διπλή προσθήκη στο ρόστερ της λίγο πριν το κλείσιμο (και) της έξτρα μεταγραφικής περιόδου.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Λαμία λίγο πριν κλείσει το trasnfer window του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους παίκτες.

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως όσα έγραφε το SDNA για τη μία (συν μία) προσθήκη στο ρόστερ των Φθιωτών στις «καθυστερήσεις» της μεταγραφικής περιόδου, εκ των οποίων η μία με φόντο την ενίσχυση στον κεντρικό αμυντικό άξονα.

Εκτός από τον παλιόφιλο Μπατσάνα Αραμπούλι που επέστρεψε σε γνώριμα…λημέρια η Λαμία «έκλεισε» και τον Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς.

Πίσω από τον ιταλικό…καπνό του δημοσιεύματος που συνέδεε τον Σέρβο στόπερ με τη Λαμία υπάρχει και «φωτιά».

Ο 30χρονος αμυντικός που προέρχεται από την Κροτόνε (30 ματς – 2 γκολ) κι έχει παίξει πιο παλιά στην Ελβετία με Λουγκάνο, Κιάσο, στη Σλοβενία με την Σίμερ Σάμπιον, στην γερμανική Κότμπους και στην πατρίδα του με την Μλάντοστ, έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό των Φθιωτών κι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button