Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικά το Βραζιλία – Αργεντινή, πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές ομάδες

Στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής, ο οποίος είχε διακοπεί πριν από μερικές ημέρες, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. #Brazil #Argentina #Mundial #Qualifiers

Στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής, ο οποίος είχε διακοπεί πριν από μερικές ημέρες, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναυδος είχε μείνει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή και την εισβολή των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τους Εμιλιάνο Μαρτίνες, Χιοβάνι Λο Τσέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία.

Βέβαια, η συγκεκριμένη ημερομηνία προκαλεί προβλήματα, καθώς τότε θα βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα και οι διεθνείς των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θα πρέπει να μεταβούν στη «χώρα του καφέ».

Για παράδειγμα η Παρί εκείνη την ημέρα αντιμετωπίζει την Ανζέ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 και θα πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες των Μέσι, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Παρέδες, Μαρκίνιος. Οπως και η Λίβερπουλ η οποία στις 15 Οκτωβρίου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γουότφορντ και δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button