ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Τρίβει” τα χέρια του ενόψει Λαμίας ο Κόλμαν!

Σημαντικές επιστροφές για τον Ατρόμητο ενόψει ΠΑΣ Λαμία.

Σημαντικές επιστροφές για τον Ατρόμητο ενόψει ΠΑΣ Λαμία.

Με το βλέμμα στον αγώνα της Πέμπτης με την Λαμία στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του με τον Κρις Κόλμαν να έχει πολλούς παίκτες που ήταν εκτός λόγω κορονοϊού.

Στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι πίσω πολλούς από τους παίκτες που απουσίαζαν λόγω κορονοϊού, βρέθηκε την Δευτέρα ο τεχνικός του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Λαμία που είχε αναβληθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου έχει ως εξής: «Την προετοιμασία της για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στη Λαμία συνέχισε η ομάδα μας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο.

Στα ευχάριστα νέα ήταν η επιστροφή αρκετών ποδοσφαιριστών που τις προηγούμενες μέρες είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ το ίδιο συνέβη και μέλη του τεχνικού τιμ που επίσης είχαν νοσήσει και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε η ομάδα μας να γυρίσει στη γνωστή της καθημερινότητα.

Η προετοιμασία μας για το ματς της Πέμπτης θα συνεχιστεί με την αυριανή μεσημεριανή προπόνηση».

Διαβάστε επίσης

Back to top button