Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλλαγή Αποδόσεων στην Super League | Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα

Μπορεί η ελληνική Super League να βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα, καθώς έχει παιχτεί μόλις μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα οι λάτρεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων είχαν ήδη κάνει τις επιλογές τους. #slgr #πρωτάθλημα #season2021_2022 #slgrinterwetten

Μπορεί η ελληνική Super League να βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα, καθώς έχει παιχτεί μόλις μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα οι λάτρεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων είχαν ήδη κάνει τις επιλογές τους.

Οι γκέλες έφεραν… αλλαγές

Η γκέλα όμως των πρώτων αγωνιστικών έφερε αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός, που παραμένει και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα η απόδοση του να ανέβει ελαφρώς στο 1.45.

Όμως ακόμα μία ομάδα που είναι μεταξύ των διεκδικητών του πρωταθλήματος γκέλαρε στην πρεμιέρα και έφερε πολλές ανακατατάξεις στις αποδόσεις. Ο λόγος φυσικά για τον ΠΑΟΚ του Ρατσβάν Λουτσέσκου, που ηττήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button