Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας: Σοβαρά επεισόδια με ξύλο και διακοπή στο φιλικό!

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-3.

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-3.

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας: Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα goal-trikala.gr η αναμέτρηση διεκόπη για για πολύ ώρα καθώς άνθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια!

Τα επεισόδια άρχισαν από τον καυγά των γενικών αρχηγών των δύο ομάδων για να ακολουθήσουν και οι πάγκοι και να έχουμε γενική σύρραξη!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες η ένταση ήταν μεγάλη καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ενεπλάκη ήταν μεγάλος. Έτσι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά προκειμένου η κατάσταση να ηρεμήσει και το φιλικό να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει.

Το σκορ πάντως είχε ήδη διαμορφωθεί στο 1-3 για τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπαλογιάννη (στο 10′ και το 27′ με σουτ) και το 0-3 με τον Παναγιώτου στο 34′.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 59′ με τον Μπενίτεθ.

ΑΟ Τρίκαλα: Αγριμάκης (46΄Σεντουριόν), Ντιαλόσι (46΄Μπαξεβάνος), Κεχαγιάς (36΄Μπενίτεζ), Νιάρος (23΄Μπαράτα), Σανδραβέλης, Πέλκας (46΄Παρέδες), Ριζογιάννης (23΄Ρεσκίν), Χειρίτραντας, Ευθυμίου (52΄Κουσκουνάς), Αουντίνο (46΄Ελευθεριάδης), Κουσκουνάς (52΄Νίζιτς)

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Σκούπρας, Καρρίκι, Τίμπουε, Χατζής, Γιαννίτσης, Μπαλογιάννης, Ζιάκας, Λίταινας, Παναγιώτου, Λεμαάνγκ

Πηγή:  Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button