ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς! (pics+vid)

Όπως όλα δείχνουν, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Golemic #μεταγραφή #who_is_who #slgrinterwetten #transfermarkt

Όπως όλα δείχνουν, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Golemic #μεταγραφή #who_is_who #slgrinterwetten #transfermarkt

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Λαμία ακούει στο όνομα, Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς. Ένας γνώριμος σέντερ μπακ στις ομάδες της Ιταλίας και της Ελβετίας, άγνωστος όμως… μέχρι χθες για το ελληνικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τον υψηλόσωμο Σέρβο αμυντικό.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΓΚΟΛΕΜΙΤΣ

Ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς είναι γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1991 στο Krusevac της Σερβίας, είναι 30 ετών και έχει ύψος 1,92μ.

Αν και Σέρβος, έχει και πολωνικό διαβατήριο, ενώ η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του σέντερ μπακ. Είναι δεξιοπόδαρος και σύμφωνα με το transfermarkt.com αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τις 900χιλ€. Το ανώτερο που έχει φτάσει ο Σέρβος μπακ, είναι το 1,10εκατ. € τον Μάρτιο του 2021.

Η καριέρα του Γκόλεμιτς ξεκίνησε από τον σλοβενική Simer Sampion (24 συμμετοχές, 2 γκολ), από την οποία πήρε μεταγραφή στην γερμανική E. Cottbus. Στη Γερμανία δεν έκατσε πολύ, έπαιξε σε 10 ματς, είχε 1 ασίστ και επέστρεψε πίσω στην Simer.

Από την Σλοβενία αποχώρησε γενικά το 2013, όπου φόρεσε τη φανέλα της Mladost της Σερβίας. Με τη σέρβικη ομάδα σημείωσε 93 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Μετά τη Σερβία ήρθε το ταξίδι στην Ελβετία και την FC Chiasso. Εκεί έκατσε για λίγους μήνες, παίζοντας μόλις σε 13 ματς (1 γκολ) και πήρε μεταγραφή στην Lugano FC, της ίδιας χώρας.

Με τη Lugano, ο Βλάντιμιρ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια, είχε 1 γκολ και 1 ασίστ και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018 για να φορέσει τη φανέλα της Crotone… Στην Ιταλία έκατσε έως το 2021, παίζοντας σε 87 αγώνες και έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button