ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή στο ΔΑΚ με κόσμο και κόντρα στον Ολυμπιακό! (matchday)

Μετά από αρκετό καιρό ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία θα επιστρέψει στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #matchday #lamiasports #slgrinterwetten #season2021_2022 #ΔΑΚΛαμίας

Μετά από αρκετό καιρό ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία θα επιστρέψει στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #matchday #lamiasports #slgrinterwetten #season2021_2022 #ΔΑΚΛαμίας

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία καθώς η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 20:30 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το 2-1 με τον Βόλο και την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση του δευτέρου 45λεπτου, να εκμεταλλευτεί την κούραση του Ολυμπιακού από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να κάνει την έκπληξη, όπως για παράδειγμα το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα, μιας και τραυματίστηκε στο ματς με τον Βόλο και όλη την εβδομάδα έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει. Τελικά, ο Έλληνας σέντερ μπακ παρέμεινε εκτός και ο Γρηγορίου καλείται να καλύψει το κενό μέσα από τις επιλογές του πάγκου.

Η κάκιστη εμφάνιση του Αντέτζο στο πρώτο ματς της σεζόν, ίσως τον αφήσει στον πάγκο στο σημερινό ματς με τον Βύντρα και τον Μαζουλουξή να είναι έτοιμοι να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή της Λαμίας περιλαμβάνει τους εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος
33. Γκέντσογλου Σάββας

9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
28. Romanic Lazar
70. Μανουσάκης Γεώργιος

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία και για τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος μάλιστα έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Άνταμ Τζανετόπουλου σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του Αντέτζο στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει να αφήσει στον πάγκο τον Νιγηριανό άσσο. Πάμε όμως να δουμε πιο συγκεκριμένα τι περιμένουμε να δουμε σήμερα από τον ΠΑΣ και τον Γρηγορίου.

Ο Σαράνοφ θα είναι στο τέρμα όπως καί στο ματς με τον Βόλο ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά λογικά θα έχουμε αρκετές αλλαγές.

Τη θέση του Σκόνδρα ίσως πάρει ο Προβυδάκης ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα μαζί με τον Μαζουλουξή είναι το επικρατέστερο δίδυμο. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχουμε και παραμονή του Αντέτζο στη βασική ενδεκάδα καί επιλογή του Μαζουλουξή ως δευτερο σέντερ μπακ και τον Βύντρα ως δεξί ακραίο αμυντικό.

Στα αριστερά τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς ο Μαρτίνεθ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Στο κέντρο θα δουμε τους Γκέντσογλου και Τζανδάρη με τον Τρούμπουλο να είναι αυτή τη φορά στον πάγκο και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί.

Τη θέση στο δέκα τώρα ίσως την πάρει αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Λαμία στο Βόλο, Γκουστάβο Ταϊρόν. Ο Ισπανός άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του με το που μπήκε στον αγώνα του Πανθεσσαλικού,κάτι που ίσως να θέλει να εκμεταλλευτεί ο Γρηγορίου και σε αυτό το ματς. Βέβαια δεν αποκλείεται να δουμε στο κέντρο και τον Νούνιες με τον Τζανδάρη και τον Ταϊρόν ως οργανωτή.

Στα άκρα ο Ρόμανιτς θα είναι από τη μία πλευρά και ο Ελευθεριάδης από την άλλη ενώ θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μανουσάκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα δουμε τον Καραμάνο.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο, αναζητά ο Ολυμπιακός στη Λαμία, αλλά και να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 2-1 επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με 26 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνοντας άπαντες σε αυτή. Μέσα είναι και ο Εμβιλά που έχει ενοχλήσεις, όπως και ο Μασούρας, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τρεις τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button