Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Παρουσίασαν το νέο γήπεδο των $2 δις (vid)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετράνε αντίστροφα. Το 2024 θα αποκτήσουν το νέο γήπεδό τους, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο ιδιοκτήτης τους Στιβ Μπάλμερ θέλει πρωταθλήματα πριν απ' αυτό. #NBA #LosAngeles_Clippers #Stadium

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετράνε αντίστροφα. Το 2024 θα αποκτήσουν το νέο γήπεδό τους, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο ιδιοκτήτης τους Στιβ Μπάλμερ θέλει πρωταθλήματα πριν απ’ αυτό.

«Το νέο γήπεδο θα μας δώσει ταυτότητα». Ο Στιβ Μπάλμερ δεν λέει ψέματα. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ζούνε, ποικιλοτρόπως, στη σκιά των Λος Άντζελες Λέικερς. Εδώ και δεκαετίες. Και ο ιδιοκτήτης της… άλλης ομάδας του Λ.Α. και 8ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο (με περιουσία 108.5 δις) ξέρει πόσο σημαντική είναι η ταυτότητα.

«Έπρεπε να πούμε “θα είμαστε μόνοι μας, δεν μπορούμε να παίζουμε στο ίδιο μέρος με τους άλλους. Θα έχουμε τη δική μας ταυτότητα”», είπε ο Μπάλμερ στην παρουσίαση του νέου γηπέδου των Κλίπερς. Το οποίο απέκτησε χορηγό για τα επόμενα 23 χρόνια την εταιρία Intuit, με την ονομασία του νέου «σπιτιού» των Κλίπερς να είναι «Intuit Dome».

Το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο για την έναρξη της σεζόν 2024-2025 και θα κοστίσει στον Μπαλμερ όσο και η αγορά των Κλίπερς το 2014: 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Πάντως, ο Μπάλμερ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια στην προηγούμενη σεζόν, δήλωσε σίγουρος πως θα έχουν κατακτήσει «μερικά πρωταθλήματα», προτού καταφέρουν να μπουν στο νέο γήπεδο.

Στη φετινή offseason, οι Κλίπερς ανανέωσαν το συμβόλαιο του Καουάι Λέοναρντ για 4 χρόνια και έναντι $176.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ο 30χρονος φόργουορντ αναμένεται να χάσει την έναρξη της σεζόν, αφού ακόμη αναρρώνει από την επέμβαση στο χιαστό στο δεξί γόνατο.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button