Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή της νίκης»!

Στην Ένωση υπάρχει οργή για τον διαιτητή Φωτιά, αλλά και τον VAR του αγώνα με τον ΟΦΗ, τον Σκουλά.

Στην Ένωση υπάρχει οργή για τον διαιτητή Φωτιά, αλλά και τον VAR του αγώνα με τον ΟΦΗ, τον Σκουλά.

Φυσικά στην ΑΕΚ είναι άπαντες σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε στο Ηράκλειο, ωστόσο έχουν φέρει άμεσα στο προσκήνιο το θέμα της διαιτησίας του Φωτιά από την Πέλλα, αλλά και τον ρόλο του Σκουλά από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που ήταν στο VAR. Στο επίκεντρο η φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, καθώς στην ΑΕΚ θεωρούν πως το αριθμητικό μειονέκτημα, έδωσε το δικαίωμα στον ΟΦΗ ακόμη και με το πρώτο γκολ που έβαλε, να βγει πολύ πιο ελεύθερα μπροστά για ό,τι μπορούσε και γενικά καθόρισε τη μορφή του αγώνα και αναγκαστικά και την προσέγγιση της Ένωσης.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει αποβολή του Λιβάι Γκαρσία(για την οποία ο Φωτιάς κάνει λόγο για βίαιη απώθηση), θεωρούν πως υπάρχει νωρίτερα αποβολή του Καμάου για κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί και υποστηρίζουν πως στη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Βράνιες. «Πρόκειται για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή μιας ξεκάθαρης νίκης», λένε ορθά κοφτά από πλευράς ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας, ο Φωτιάς άφησε τον βοηθό Παπαδόπουλο να κλείσει το φύλλο αγώνα και στις 8.29 σε χρόνο ρεκόρ, είχε φύγει από το γήπεδο! Ενώ οι ίδιοι συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα σε βάρος του. «Αυτά στην ΑΕΚ δεν επιτρέπεται να τα κάνεις, φεύγεις σαν τον κλέφτη», του φώναζαν ενώ έφευγε, μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς!

Διαβάστε επίσης

Back to top button