ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία στηρίζει και υιοθετεί το project: Προσβασιμότητα και βιωματική εμπειρία φιλάθλων ΑμΕΑ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα

Το project διαχειρίζεται στην Ελλάδα (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Aθηνών/εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης του ΣΕΦΑΑ με τον οργανισμό Noriaki Kano Laboratories. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #ΑμΕΑ

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στηρίζει και υιοθετεί το PROJECT “Προσβασιμότητα και βιωματική εμπειρία φιλάθλων ΑμΕΑ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα”.

Το project διαχειρίζεται στην Ελλάδα (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Aθηνών/εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης του ΣΕΦΑΑ με τον οργανισμό Noriaki Kano Laboratories.

To εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης (APAlab) είναι πόλος αναφοράς για το θέμα αυτό σε συνεργασία με το “Kέντρο Προσβασιμότητας για το Ποδόσφαιρο στη Eυρώπη” C.A.F.E., CSR partner της UEFA.

Tα αποτελέσματα της έρευνας με τις καλές πρακτικές και βελτιώσεις θα παρουσιαστούν στο ετήσιο ΑCTION WEEK του Κέντρου , σε χώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Η Ελλάδα με το ποδόσφαιρο της εκφράζει ανάμεσα στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και τους ανθρώπους με αναπηρίες που υπολογίζονται κοντά στο 20% του πληθυσμού.

Τώρα είναι μια ευκαιρία να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ορατά ή αόρατα φράγματα ώστε στην μετά covid εποχή να επανεκκινήσουμε πιο ισότιμα σαν κοινωνία και σαν club.

#lamiafc #lamia_season2020_21

https://www.cafefootball.eu/…/greek-disabled-fans…

Διαβάστε επίσης

Back to top button