Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ολυμπιακός: Προς… ναυάγιο οι επαφές με τον Λαντέιλ

Η υπόθεση του Τζοκ Λαντέιλ οδηγείται σε... ναυάγιο για τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Τζοκ Λαντέιλ οδηγείται σε… ναυάγιο για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η «Livesport», η υπόθεση του Τζοκ Λαντέιλ οδηγείται σε… ναυάγιο για τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές επικοινωνούσαν σταθερά και πως όλα έδειχναν ότι θα έχουμε σύντομα οριστικό deal, η απαίτηση για NBA out μέχρι τα τέλη Αυγούστου από την πλευρά του Αυστραλού δημιούργησε καθεστώς… πάγου στις επαφές.

Όπως έχει αναφερθεί ξανά, ο άλλοτε ψηλός της Ζαλγκίρις θέλει να αγωνιστεί στην καλύτερη λίγκα του κόσμου και θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο τις ελπίδες του. Έτσι, οι εκπρόσωποι του Λαντέιλ ζήτησαν από τον Ολυμπιακό την υπάρξη μίας ρήτρας για το ΝΒΑ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, αφού η free agency στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα «ανοίξει» στις 6 Αυγούστου. Ουσιαστικά δηλαδή, ο 25χρονος ήθελε να έχει την ευκαιρία της επικοινωνίας με ομάδες του ΝΒΑ, ώστε να βρει, έστω και την τελευταία στιγμή, εγγυημένο συμβόλαιο.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να μην υπάρχει στο συμβόλαιο το υψηλότερο δυνατό buy-out για το καλοκαίρι του 2022, καθώς ήθελαν καλύτερες συνθήκες για πιθανή μετακόμιση στις ΗΠΑ.

Τα παραπάνω δεν… άρεσαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν είχαν σκοπό να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του Λαντέιλ, έστω και αν ο Αυστραλός βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα για την front line.

Με βάση τα δεδομένα και όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η υπόθεση του Αυστραλού «παγώνει» και πλέον οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button