Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος: Ο μεν για… σεφτέ, ο δε για το «δύο στα δύο»

Από εντελώς διαφορετικές πρεμιέρες προέρχονται Απόλλων Σμύρνης και Βόλος, που ανοίγουν σήμερα το πρόγραμμα της Super League 1. #slgr #apollonfc #volosfc #slgrinterwetten

Από εντελώς διαφορετικές πρεμιέρες προέρχονται Απόλλων Σμύρνης και Βόλος, που ανοίγουν σήμερα το πρόγραμμα της Super League 1. #slgr #apollonfc #volosfc #slgrinterwetten

Δύο από τις ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στη Super League 1 κοντράρονται σήμερα στις 16:00 (Cosmote Sport 3), με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το αριστερό στη σεζόν, καθώς διασύρθηκαν με 4-0 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε μπει καλά στο ματς της Λεωφόρου αλλά πλήρωσε, μεταξύ άλλων, και την αποβολή του Φατιόν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αλβανός μέσος αποτελεί μία από τις σίγουρες απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Πετράκης, που ενδέχεται να έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά τον Μπρούνο Άλβες. Στην αποστολή μπήκαν επίσης και οι Μαρτίνες, Λα Πάρα.

Όσον αφορά στην πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα, πιθανότατα θα δούμε σχηματισμό 4-3-3, με τον Βέρχουλστ να υπερασπίζεται την εστία και τους Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες και Τουτουαρίμα να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι για την άμυνα.

Ματέι, Κάστρο και Σλίβκα αναμένεται να παίξουν στο κέντρο, ενώ η επιθετική τριάδα δείχνει να έχει σίγουρο τον Τσιλούλη, με τον Ιωαννίδη να διεκδικεί τη θέση του Ντάουντα και τον Λα Πάρα εκείνη του Σάχλι.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, ικανοποίησαν με το εντός έδρας 2-1 επί της Λαμίας στην πρεμιέρα.


Οι Βολιώτες ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και βρήκαν δις δίχτυα με τους Μπαρτόλο και Φαν Φέιρτ, ωστόσο είδαν τους Φθιώτες να μειώνουν με τον Τιρόνε στις αρχές του δευτέρου μέρους και αγχώθηκαν για να κρατήσουν το προβάδισμα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Νίνης συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Γκιγιέρμο Αμπρασκάλ, ωστόσο ο Μπαριέντος παραμένει εκτός.

Σχηματισμό 4-2-3-1 περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους, με Κλέιμαν στην εστία και Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο και Φεράρι στην άμυνα.

Ο Σοάρες ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Μπαριέντος δίπλα στον Τσοκάνη, Με Ρεγκατέν, Νίνη και Μπαρτόλο να ετοιμάζονται πίσω από τον Φαν Φέιρτ.

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας

Διαβάστε επίσης

Back to top button