ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άτυχη και ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ η Λαμία!

Ρεσιτάλ κάκιστης διαιτησίας από τον Διαμαντόπουλο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να περάσει από την έδρα του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #slgrinterwetten #LAMOLY

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ολυμπιακό. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #slgrinterwetten #LAMOLY

Με σκορ 1-2 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα Διαμαντόπουλο, ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Λαμία, η οποία τον «έκλεισε» στα καρέ του πάνω από μία ώρα, χάνοντας ευκαιρίες.

Πραγματικά απίστευτη εικόνα από τον ΠΑΣ Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, όμως δεν είχε μόνο τον Ολυμπιακό για να κερδίσει αλλά και τον διαιτητή σε μία «άνιση μάχη».

Το ματς:

Δυνατά στο παιχνίδι μπήκε ο ΠΑΣ Λαμία και μόλις στο 2΄ο Νούνιες έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, πέρασε την μπάλα στα δεξιά στον Σκόνδρα και αυτός με σέντρα βρήκε τον Ταϊρόν στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακός. Ο Ισπανός πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βάτσλικ.

Στο 10΄τεράστια ευκαιρία για γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Ρόμανιτς από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Καραμάνος έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω εκεί που βρέθηκε μονος του ο Ταϊρόν. Ο Ισπανός και πάλι πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιαστα άουτ.

Δύο καλές ευκαιρίες για τη Λαμία αλλά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό. Μετά από ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε ο Διαμαντόπουλος, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το στημένο βάζοντας τη μπάλα στην καρδιά της Λαμίας, εκεί όπου βρέθηκε ο Σισέ. Ο στόπερ των Πειραιωτών πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Λίγα λεπτά αργότερα, σέντρα ο Σκόνδρας προς τον Καραμάνο, ο αρχηγός της Λαμίας έστρωσε με το στήθος για τον Μανουσάκη, ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι απειλούν και πάλι. Ο Νούνιες, αποφέυγει το αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη, δίνει ωραία κάθετη πάσα στον Καραμανο, με τον Έλληνα φορ να βγάζει ωραία σέντρα προς τον Ρόμανιτς. Παρόλο αυτά ο Σέρβος, δεν πρόλαβε τη μπάλα, ούτε το πόδι για την σπρώξει στα δίχτυα.

Μία έμπνευση που αν έμπαινε θα μιλάγαμε για το γκολ της χρονιάς, ειχε ο Ταϊρόν στο 23΄. Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε το πλάγιο στο στήθος του Ταϊρόν, αυτός γύρισε ωραία τη μπάλα, την άφησε να σκάσει μία φορά και από πλάγια αριστερή θέση έκανε το απευθείας σουτ με τον Βάτσλικ να παρακολουθεί απλά τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του.

Ωραία ενέργεια από τον Σκόνδρα, στο 25΄. Ο αμυντικός της Λαμίας πέρασε με ντρίμπλα τον Βαλμπουενά, προχώρησε, φτάνοντας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Βάτσλικ, αλλά το σουτ που επιχειρησε πέρασε αουτ.

Στο 31΄ο Μπουχαλάκης κάνει το σουτ εκτός της περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυντικού της Λαμιας και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Σαράνοφ. Το πρόβλημα είναι ότι πριν το γκολ έχει προηγηθεί ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Καραμάνο, ο οποίος έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας στον αέρα αλλά επόπτης και διαιτητής έδειξαν να συνεχιστεί κανονικά το ματς και το γκολ να μετρήσει.

Απίστευτα πράγματα στο ΔΑΚ Λαμίας με τον Διαμαντόπουλο να δίνει πραγματική ερμηνεία…. Ούτε μια τελική ο Ολυμπιακός, δύο γκολ από ένα ανύπαρκτο φαουλ και μετα από φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Καραμάνο.

Στο 39΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία, καθώς ο Σκόνδρας βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα αντιπάλου. Οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επιβεβαιώνοντας προς τον Γρηγορίου ότι οΈλληνας αμυντικός χρειάζεται αλλαγή. Στη θέση του Σκόνδρα λοιπόν μπήκε ο Βύντρα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Ρόμανιτς πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε προς την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βάτσλικ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Η απίστευτη ερμηνεία διαιτησίας του Διαμαντόπουλου και των συνεργατών του συνεχίστηκε χωρία καμία ντροπή και στο 45΄δεν δίνει καθαρό φάουλ εκτός της περιοχής του Ολυμπιακού. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Διαμαντόπουλος…

Καθαρή τελική προσπάθεια ο Ολυμπιακός σε ένα ολόκληρο 45λεπτο δεν είχε ούτε μία, παρόλο αυτα με την αμέριστη βοήθεια του διαιτητή Διαμαντόπουλου, κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ, για να τους φύγει το άγχος της πίεσης που ασκούσε η ομάδα της Λαμίας, η οποία όποτε ήθελε έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή…

Το 0-2 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46΄ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο παιχνίδια με ένα τραγικό σουτ του Βαλμπουενά, το οποίο πέρασε αρκετά έξω από το τέρμα του Σαράνοφ.

Αν εξαιρέσουμε τις δύο τραγικές στιγμές διαιτησίας και ατυχίες του ΠΑΣ Λαμία, η ομάδα του Γρηγορίου εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη στον αγωνιστικό, πιέζοντας ψηλά τον Ολυμπιακό «κλείνοντας» τον επί της ουσίας την περισσότερη στην εστία του.

Διπλή προσπάθεια για τον Ολυμπιακό στο 55΄. Ο Ονιεκούρου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βαλμπουενά αρχικά δεν κατάφερε να σουτάρει καθώς γλίτρησε, σειρά πήρε ο Τικίνιο αλλά ούτε αυτός κατάφερε να κερδίσει τον Σαράνοφ ο οποίος κράτησε το 0-2. Λίγο μετά ο Βαλμπουενά και πάλι έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΟ. Στο 58΄ο Μαρτίνεθ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καραμάνος πήδηξε ολομόναχος για την κεφαλιά, την πήρε αλλα έστειλε τη μπάλα στο καθετο δοκάρι του Βάτσλικ. Αμέσως μετά, ο Βύντρα σουτάρει από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ….

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ. Στο 60΄ο Ρομανιτς πέρασε δύο φορές τον Μπουχαλάκη, έδωσε τη πάσα προς τον Τζανδάρη, ο οποίος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έσωσαν την ομάδα τους.

Σουτ του Ρόμανιτς στο 64΄εκτός της περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε στα χερια του Βάτσλικ.

ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΚΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ!!!

Το γκολ που έψαχνε ο Τάσος Καραμανος όλο αυτό τον καιρό το βρήκε σήμερα, κόντρα στην παλιά του ομάδα! Ο Ελευθεριάδης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε στον Μανούσο ο οποιος την έστρωσε για τον Καραμάνο για να κάνει ο αρχηγός της Λαμίας το 1-2.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ!

Ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ από τα αριστερά που κέρδισε ο Ρόμανιτς, ο Βύντρα βρισκόνταν στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα πέρασε απο μπροστά του όμως δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα, χανοντας τεράστια ευκαιρία!

Δυστυχώς, το 1-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τη Λαμία να είναι άτυχη στο συγκεκριμένο παιχνίδια αλλά και πολύ αδικημένη από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Μανουσάκης, Ταϊρόν, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Βύντρα, Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Τρούμπουλος, Μανούσος, Βλαχομήτρος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Κάρμποβνικ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λόπες, Ονιεκούρου, Τικίνιο,Βαλμπουένα

Αναπληρωματικοί: Κριστινσον, Κουντέ, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σουρλής

Διαβάστε επίσης

Back to top button