Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ελ Αραμπί… ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία! (vids)

Ο Μαροκινός έχει σκοράρει και στα 4 ματς πρωταθλήματος που έπαιξε κόντρα στη Λαμία, όπου σημείωσε αθροιστικά 6 γκολ και έδωσε 1 ασίστ. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #ElArabi #goal #scorer #LAMOLY #slgrinterwetten

Ο Μαροκινός έχει σκοράρει και στα 4 ματς πρωταθλήματος που έπαιξε κόντρα στη Λαμία, όπου σημείωσε αθροιστικά 6 γκολ και έδωσε 1 ασίστ.

Στη Λαμία θα παίξει απόψε (19/9) ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά το 2-1 επί της Αντβέρπ, σε έναν αγώνα όπου «έλαμψε» ξανά το «άστρο» του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ βρήκε εκ νέου δίχτυα και πάει στο ΔΑΚ με το… πόδι στο γκάζι, ώστε να αντιμετωπίσει μία ομάδα που «εκτελεί» συνεχώς. Ευρύτερα ο 34χρονος χαρακτηρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους «killer» που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά με τη Λαμία… σεληνιάζεται.

Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα την έχει αντιμετωπίσει σε 4 ματς πρωταθλήματος και για 299 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς τις καθυστερήσεις. Ο απολογισμός του είναι… εξωπραγματικός, αφού σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια, αθροιστικά σημείωσε 6 γκολ, ενώ έδωσε και 1 ασίστ. Αν κάνουμε τις σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως κατά μέσο όρο σκοράρει εναντίον της κάθε 50’ ή ευρύτερα «συμμετέχει» σε κάποιο τέρμα των Πειραιωτών κάθε 43’!

Πιο συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα και έδωσε την ασίστ στον Σουντανί στο 2-0 της 28ης Σεπτεμβρίου του 2019, πέτυχε χατ-τρικ στο 4-0 της Λαμίας τον Γενάρη του 2020, σημείωσε ένα γκολ στο «εκκωφαντικό» 6-0 του ΔΑΚ στον περσινό πρώτο γύρο, όπως και στο 3-0 του δεύτερου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button