ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε άτυχη τη Λαμία στην ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως αν η ομάδα του συνεχίσει έτσι, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #Γρηγορίου #LAMOLY #slgrinterwetten

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε άτυχη τη Λαμία στην ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως αν η ομάδα του συνεχίσει έτσι, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Μετά την ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, δήλωσε:

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαμε και ατυχία. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Το σκορ μας αδικεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα, το ίδιο και ο Σκόνδρας. Ίσως θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Θα παίζαμε έτσι κι αλλιώς με όλους. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button