Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Premier League και Ligue 1

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Περνάμε στο κουπόνι της Παρασκευής μετά από ένα δυνατό Ευρωπαϊκό τριήμερο με αγώνες στο Champions League και το Europa League.

Στην χθεσινή ημέρα και τους αγώνες του Europa League η Μίλαν «χτυπώντας» στις καθυστερήσεις η Μίλαν ισοφάρισε σε 1-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στην εκτέλεση κόρνερ του Κρούνιτς και την κεφαλιά του Κιάερ και πάει στην ρεβάνς με το «χρυσό» εκτός έδρας γκολ!

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ρέιντζερς, η οποία απέσπασε ισοπαλία με γκολ (1-1) από τη Σλάβια στην Πράγα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16».

Η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στη Γλασκώβη την ερχόμενη Πέμπτη.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ταμείο εχθές για την δυάδα στο Europa League με το Goal-Goal στο Μάντσεστερ και το Χ2 & Οver 1.5 στην Πράγα.

Στο σημερινό πρόγραμμα κυριαρχούν οι αγώνες στην Premier League, την La Liga την Budensliga, την Serie A και την Ligue 1. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Στην Αγγλία η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στις 22:00, στην Ισπανία και την La Liga Λεβάντε-Βαλένθια επίσης στις 22:00. Στην Γαλλία η Λυών παίζει εκτός με την Ρέμς τέλος στο Βέλγιο Σαρλερουά-Μπρίζ στις 21:45.

Τέσσερις επιλογές σήμερα για την στήλη με μια δυάδα και δυο #boNUs bets. Στην δυάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στο “St.James Park” Νιουκάστλ-Άστον Βίλα και στην Γαλλία με το παιχνίδι της Ρέμς με την Λυών. Ενώ στα #boNUs bets δυο επιλογές από το Βέλγιο και την Seria A στην Ιταλία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button