Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: «Μυθεύματα τα περί προπηλακισμών»

Παρά την ένταση που υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, στον ΟΦΗ ξεκαθάριζαν πως η κατάσταση δεν ξέφυγε

Παρά την ένταση που υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, στον ΟΦΗ ξεκαθάριζαν πως η κατάσταση δεν ξέφυγε

Επεισοδιακό ήταν το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Και μόνο από τη διακύμανση του σκορ και το τελικό 3-3 καταλαβαίνει κανείς την ένταση που υπήρχε.

Από το πρώτο ημίχρονο ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος και μάλιστα έγιναν επεισόδια. Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι τόσο με τον διαιτητή του αγώνα Βασίλη Φωτιά όσο και με τη φιλοξενία του ΟΦΗ.

Έκαναν λόγο για «ελεεινή φιλοξενία» και προσέθεσαν πως υπήρξαν προκλήσεις με τους επισήμους της ΑΕΚ να μένουν εγκλωβισμένοι για ώρα μετά το τέλος του ματς. Ανέφεραν, επίσης, πως προπηλακίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης μετά το 0-2. Ακόμη από την Ένωση υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν, όταν αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με σκόρερ του Στίβεν Τσούμπερ. Ο κόσμος του ΟΦΗ που καθόταν στα επίσημα του γηπέδου έκανε ντου στους ανθρώπους και στην αποστολή της Ενωσης και απειλήθηκε σύρραξη. Η αστυνομία, μάλιστα, αναγκάστηκε να μεταφέρει τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων στη Θύρα 6.

Σε όλα αυτά ο ΟΦΗ έδωσε τη δική του απάντηση λίγη ώρα αργότερα. Οι Κρητικοί ξεκαθάρισαν πως είναι «μυθεύματα τα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας. Την τελευταία τριετία άλλωστε ο ΟΦΗ αποδεικνύει συνεχώς ότι το ήθος και η φιλοξενία είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και δεν διαφοροποιούνται ανάλογα με το σκορ του κάθε αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button