Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παντελιάδης: «Να στηρίξω νέα παιδιά στον Πιερικό»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον Πιερικό έκανε στο «katerinisport» ο Σάκης Παντελιάδης. #slgr2 #Πιερικός #Παντελιάδης

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον Πιερικό έκανε στο «katerinisport» ο Σάκης Παντελιάδης. #slgr2 #Πιερικός #Παντελιάδης

Ο έμπειρος μπακ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση που δέχτηκε από την κατερινιώτικη ομάδα και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα με τη φανέλα του Πιερικού, στηρίζοντας τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Σάκης Παντελιάδης στο «katerinisport»:

«Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να σταματήσω. Δεν έβρισκα το κίνητρο να παραμείνω στον χώρο, κάτι να μου αρέσει. Όσες προτάσεις προέκυπταν τις απέρριπτα. Οι πρόσφατες εξελίξεις, όμως, με την αλλαγή δεδομένων όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις των ομάδων αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο Πιερικός, με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Οπωσδήποτε μεγάλο ρόλο έπαιξε το παρελθόν μου στον Πιερικό, νοιώθω όμορφα που θα κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε.

Επίσης είναι κίνητρo για μένα να στηρίξω τους νέους ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκινούσα ήθελα κι εγώ να έχω κάποιους έμπειρους συμπαίκτες για να με καθοδηγούν και να με βοηθούν. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και τα νέα παιδιά. Θα δώσω τα πάντα με τη φανέλα του Πιερικού και θα είμαι χαρούμενος αν με την παρουσία μου κατορθώσω να προσελκύσω περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button