Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Το «Βουνό» του Game of Thrones νίκησε στον πρώτο γύρο στο ντεμπούτο του στην πυγμαχία

Ο Χάφθορ Μπιόρνσον, γνωστός και ως «Βουνό» στη σειρά Game of Thrones, έκανε εντυπωσιακό ποδαρικό στο χώρο της πυγμαχίας.

Ο Χάφθορ Μπιόρνσον, γνωστός και ως «Βουνό» στη σειρά Game of Thrones, έκανε εντυπωσιακό ποδαρικό στο χώρο της πυγμαχίας.

Τελικά μόνο… κόντρα ρόλος δεν αποδείχτηκε για τον Χάφθορ Μπιόρνσον αυτός που είχε στο Game of Thrones. Ο Ισλανδός που ενσάρκωσε το «Βουνό» στη δημοφιλή σειρά έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην επαγγελματική πυγμαχία επικρατώντας στον πρώτο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ του Ντέβον Λάρατ.

Ο Μπιόρνσον, που έχει ύψος 2,06μ. και πλέον ζυγίζει 146,5 κιλά (έχασε περίπου 50 για να κάνει στροφή στο μποξ), είχε αναδειχτεί το 2018 πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προπονείτο σκληρά για να κάνει στροφή στην πυγμαχία και αρχικά επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του 2017, Έντι Χολ. Ωστόσο ένας τραυματισμός του τελευταίου τον έθεσε νοκ άουτ και ο 47χρονος Λάρατ (ύψους 1,96μ. και 124 κιλών) πήρε τη θέση του έξι εβδομάδες πριν τον αγώνα στο Ντουμπάι.

Εκτιμάται πως μέσα στο 2022 θα γίνει ο αγώνας του 32χρονου «Βουνού» με τον Έντι Χολ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button