Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουντέ: «Οι αντίπαλοι έχουν έξτρα κίνητρο με εμάς»

Ο Πιερ Κουντέ στάθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στη Λαμία και έκανε λόγο για κίνητρο των αντιπάλων της ομάδας.

Ο Πιερ Κουντέ στάθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στη Λαμία και έκανε λόγο για κίνητρο των αντιπάλων της ομάδας.

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για…

Για το παιχνίδι στη Λαμία: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίσαμε το σερί των νικών, γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι από το πρώτο ματς καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος και οι αντίπαλοί μας αποκτούν κίνητρα για να μας κόψουν βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα: «Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Όταν παίζεις εκτός έδρας ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει και βάζει τα δυνατά του για να σε βλάψει. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε τις νίκες. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε και να κερδίζουμε συνεχώς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button