Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Αγωνία και εξετάσεις για Βιεϊρίνια

Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του. #slgr #paokfc #Βιεϊρίνια #slgrinterwetten

Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποχώρησε από το γήπεδο με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, μετά από μια σύγκρουση με τον Σίτο δεν πάτησε καλά στο χορτάρι, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή του ενόψει της νέας εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η λογική λέει ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός από το ματς του Αγρινίου προκειμένου να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (26/9) στην Τούμπα.

Στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμπλήρωσε 250 εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και έφτασε τα 48 γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button