ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πλησιάζει τις «300» και εντυπωσιάζει ο Βύντρα!

Η χθεσινή εμφάνιση του Λουκά Βύντρα στο ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός, ήταν η 287η συμμετοχή του σε αγώνα της SuperLeague 1, με τον έμπειρο αμυντικό να δείχνει σε καλύτερη φόρμα από ποτέ... #slgr #lamiafc #ΛουκάςΒύντρα #ΠΑΣΛαμία #LAMOLY #slgrinterwetten

Η χθεσινή εμφάνιση του Λουκά Βύντρα στο ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός, ήταν η 287η συμμετοχή του σε αγώνα της SuperLeague 1, με τον έμπειρο αμυντικό να δείχνει σε καλύτερη φόρμα από ποτέ… #slgr #lamiafc #ΛουκάςΒύντρα #ΠΑΣΛαμία #LAMOLY #slgrinterwetten

Κείμενο από τη σελίδα Κάθε Κυριακή:

Ο Λουκάς Βύντρα είναι από την περασμένη αγωνιστική ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε αγώνα πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα.

Χθες έκανε την 287η συμμετοχή του στην πρώτη κατηγορία, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν με τον Παναθηναϊκό και λιγότερες με Πανηλειακό και Λαμία.

Ο βετεράνος αμυντικός της Λαμίας πιθανότατα θα αυξήσει κι άλλο το ρεκόρ του, αφού σε λίγους μήνες πατάει τα 41! Στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 2-2 από στημένη φάση αλλά δεν κατάφερε να προλάβει τη μπάλα.

Λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν λοιδωρηθεί όσο εκείνος αλλά άντεξε την κριτική και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Όταν αποχώρησε από τους ”πράσινους”, το 2013, μετακινήθηκε στη Levante.

Στο απαιτητικό ισπανικό πρωτάθλημα έδειξε τη μαχητικότητά του και στάθηκε αξιοπρεπέστατα. Μάλιστα σκόραρε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές απέναντι σε Barcelona και Σεβίλλη, με την ομάδα του να αποσπά ισοπαλία (1-1) και ”διπλό” αντίστοιχα (2-3). Ακολούθησε η παρουσία του σε Hapoel Tel Aviv και Ομόνοια.

Ο Έλληνας αμυντικός (με καταγωγή κι από τη Τσεχία) συνεχίζει ακόμα και σε αυτή την ηλικία να λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό, να προσέχει το σώμα του και να προσφέρει τίμια όσα περισσότερα μπορεί στην ομάδα του. Παρ’ ότι δεν είναι προκισμένος με ταλέντο όπως άλλοι ποδοσφαιριστές, είναι ένα πρότυπο αυταπάρνησης και σκληρής δουλειάς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button