Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ξέσπασε ο Σπανός στα αποδυτήρια

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά την ήττα που γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Παναιτωλικό. #slgr #atromitos #Σπανός #slgrinterwetten

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά την ήττα που γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Παναιτωλικό

Μπορεί στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος να πήρε βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε προβληματισμό. Ο Γιώργος Σπανός ήταν απογοητευμένος με όσα είδε και μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ακόμη και μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό πως κριτήριο θα ήταν το επόμενο ματς. Ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, αλλά έχασε κάνοντας ένα κάκιστο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ομάδα που έχει επενδύσει τόσα χρήματα, αυτό που παρουσίασε, ήταν εμφανώς κατώτερο του αναμενόμενου.

Σε αυτό στάθηκε και το αφεντικό των Περιστεριωτών στα αποδυτήρια. Εκεί ακούστηκε ο Γιώργος Σπανός να τα «χώνει» και να αναρωτιέται μεταξύ άλλων «γι’ αυτό έδωσα τόσα λεφτά;». Η εντός έδρας ήττα με ανατροπή και τέτοια εμφάνιση, είναι πράγματα που χτυπούν άσχημα και ειδικά στον φετινό Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, από τα φιλικά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες πλέον και η υπομονή περιορισμένη. Ο Άνχελ Λόπεθ θα χρειαστεί να αντιστρέψει το κλίμα. Είναι πιο εύκολο, εάν σε πάει και λίγο το ματς όπως με τον Ολυμπιακό, να κάθεσαι πίσω και να έρχεται η ισοπαλία, από το να παίζεις ποδόσφαιρο. Και στον Βόλο το δεύτερο θα χρειαστεί να κάνει ο Ατρόμητος.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button