Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν σχολίασε ούτε μία φάση του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός ο Κλάτενμπεργκ! (vid)

Προφανώς ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ θεώρησε πως δεν άξιζε να ασχοληθεί με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός και για αυτό δεν σχολίασε καμία από αυτές. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #ΚΕΔ #Κλάτενμπεργκ #VAR #slgrinterwetten

Προφανώς ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ θεώρησε πως δεν άξιζε να ασχοληθεί με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός και για αυτό δεν σχολίασε καμία από αυτές. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #ΚΕΔ #Κλάτενμπεργκ #VAR #slgrinterwetten

Στην ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ θεωρεί πως οι αποφάσεις των Φωτιά – Σκουλά στο Ηράκλειο ήταν σωστές. Δεν έκανε καμία ανάλυση για το 1-3 του ΟΦΗ στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ στον Βράνιες.

Την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten μέσω βίντεο έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με το ΟΦΗ-ΑΕΚ φυσικά να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εστίασε σε δύο φάσεις από το παιχνίδι, από το οποίο στην Ένωση έχουν έντονα παράπονα για τον διαιτητή Φωτιά, αλλά και για τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε καμία αναφορά στη φάση του 1-3 του ΟΦΗ, στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ πάνω στον Βράνιες και εστίασε στις δύο άλλες στιγμές που σήκωσαν αντιδράσεις από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως οι αποφάσεις στο ΟΦΗ – ΑΕΚ ήταν σωστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Για τη φάση της κλωτσιάς του Καμάου στο πρόσωπο του Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάου στη φάση με τον Χατζισαφί καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον Καμάου που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα».

Για τη φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας καθώς το να βάζεις το χέρι σου στον λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

Διαβάστε επίσης

Back to top button