Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τουρκικά ρεπορτάζ: «Η Τραμπζονσπόρ ξεκινά συζητήσεις για Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός για Μαλί» (vid)

Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα - Σιώπη συνδέεται με τον Ονιεκούρου την ώρα που οι Τούρκοι κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μαλί. #slgr #olympiacosfc #trabzonspor #Onyekurur #season2021_2022

Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα – Σιώπη συνδέεται με τον Ονιεκούρου την ώρα που οι Τούρκοι κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μαλί.

Ο Χένρι Ονιεκούρου με δεδομένη τη φετινή σεζόν του στον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο να συνεχίσει και του χρόνου. Ο Νιγηριανός έχει ζήτηση στην Τουρκία και τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως η Τραμπζονσπόρ κινείται για εκείνον και θα κάνει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Παράλληλα όμως βγάζουν στη μεταγραφική επιφάνεια το όνομα του Γιουνούς Μαλί με την επισήμανση πως ο Ολυμπιακός θα κάνει συζητήσεις για την απόκτησή του.

Είναι διεθνής Τούρκος αλλά γεννημένος στη Γερμανία. Έχοντας δύο υπηκοότητες αναδείχθηκε από τους μικρούς της Κασέλ και της Γκλάντπαχ και πέρασε από Γκλάντμπαχ, Μάιντς, Βόλσφμπουργκ και Ουνιόν και τώρα είναι στη Τραμπζονσπόρ. Με τον 30χρονο Μαλί φέρεται να έχει ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός. Φέτος έχει 10 ματς και είναι κυρίως επιτελικός χαφ αλλά παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button