Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Άρη: «Τώρα έχουμε δουλίτσα με τα αφεντικά σας, θα ασχοληθούμε και με εσάς»

Αμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, τονίζοντας πως προέχει για εκείνους η ενασχόληση με «τα αφεντικά» τους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν και... «Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί σας».

Αμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, τονίζοντας πως προέχει για εκείνους η ενασχόληση με «τα αφεντικά» τους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν και… «Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί σας».

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» ξεπέρασαν τις κόκκινες γραμμές, με την υποσημείωση πως τώρα ξεκινά το… σκληρό ροκ!

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, με αναφορά στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτηρίζουν «αφεντικό» του Άρη!

«Προς τους εμπνευστές και συντάκτες της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Άρης έχουμε να πούμε ότι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη τους να πουν μια μπαρούφα γιατί είναι άβολο (και) την επικοινωνιακή τους υπεράσπιση να την έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο τώρα έχουμε λίγη σοβαρή δουλίτσα με τα αφεντικά τους», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ που έχουν προχωρήσει σε ολομέτωπη επίθεση.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενοι στον Άρη, τονίζουν πως: «Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί τους, είτε με σκληρό ροκ, όπως μας υπόσχονται, είτε με Lambada που βάζουν στο γήπεδό τους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button