ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πετράκης!

Η 7η αγωνιστική θα είναι η τελευταία για τα play out της SuperLeague 1 και ο ΠΑΣ Λαμία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Αστέρα.

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς το Σάββατο 18/7 στις 19:15 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην 7η και τελευταία αγωνιστική των play out.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε και φέτος αρκετά νωρίς να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία κάτι που πιστώνεται και στον Άκη Μάντζιο αλλά ακόμη περισσότερο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πλέον, με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο του ο ΠΑΣ θέλει να παίξει κόντρα στον Αστέρα το τελευταίο του παιχνίδι, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και εννοείται θέλει το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να «κλείσει» έτσι όπως του αρμόζει τη σεζόν.

Ο Κρητικός προπονητής τώρα, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για το ματς του Σαββάτου, έχοντας απουσίες που τις περισσότερες τις γνώριζε!

Εκτός είναι ο Ελίνι Δημούτσος σίγουρα, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το LamiaSports δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί και παραμένει στα πιτς. Να τονίσουμε πως ο Έλληνας μέσος έχει συμβόλαιο με τη Λαμία για έναν χρόνο ακόμη!

Τώρα, πέραν του Δημούτσου εκτός ίσως παραμείνουν και οι Λεονάρντο Βιγιάλμπα και Ιμπραχίμα Νιάσε που δεν φαίνεται να υπολογίζονται και είναι υπ΄αμτόν!

Τα πλάνα του Πετράκη για τη «μάχη» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» περιλαμβάνουν αρκετές αλλαγές! Θα δούμε παίκτες να αγωνίζονται βασικοί, που ελάχιστα τους είδαμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες 6 αγωνιστικές των play out αλλά και στη κανονική διάρκεια!

Παίκτες όπως ο Ασίγκμπα, ο Μπάχανακ, ο Χριστόφορος Καραγιάννης, ο Νίκος Τσούκαλος και ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και ορισμένοι από αυτούς ίσως να είναι και βασικοί!

Ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως αν καταφέρει και μπει στην προετοιμασία της ομάδας, θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Εννοείται πως στους βασικούς ίσως δούμε και παίκτες σαν τον Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στον πάγκο μιας και το δίδυμο Βύντρα – Αντέτζο έχει αποδώσει αρκετά καλά. Συν τοις άλλοις θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Ισμαΐλ Σάσι, Άνταμ Τζανετόπουλος και Μιγκέλ Μπιανκόνι με τον Πετράκη να δοκιμάζει το ίδιο σχήμα με αρκετά πρόσωπα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button