Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπενζεμά: Εφτασε τα 200 γκολ με την Ρεάλ και γράφει ιστορία (pic & vid)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει ξεκινήσει φουριόζος τη φετινή σεζόν. #RealMadrid #KarimBenzema #LaLiga

Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει ξεκινήσει φουριόζος τη φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει από το χέρι την Ρεάλ και την οδηγεί σε νίκες. Πλέον με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Μαγιόρκα, έφτασε τα 8 στο σύνολο στη φετινή La Liga. Εκτός όμως από τα γκολ, συνεισφέρει και στη δημιουργία τους, καθώς έχει μοιράσει 7 ασίστ. Αυτό σημαίνει ότι έχει αναμειχθεί σε 15 τέρματα των Μαδριλένων, έως τώρα.

Αυτός είναι και οι μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχής σε γκολ μετά από 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα.

Ο Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μιας και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα, όσο ο Γάλλος φορ των «μερένγκες». Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι ο 33χρονος άσος, έφτασε τα 200 τέρματα με την «Βασίλισσα» στο πρωτάθλημα και έγινε ο 10ος παίκτης στην ιστορία της La Liga που καταφέρνει να πετύχει κάτι ανάλογο.

 

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button