Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πολύ δύσκολες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό!

Τα οικονομικά προβλήματα έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη σε απαραίτητα υλικά, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν παλμογράφοι, ως αποτέλεσμα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο άτυπος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, η ομάδα έχει ξεμείνει από φαρμακευτικό υλικό και από συμπληρώματα διατροφής.

Μιλώντας στην εφημερίδα LIVE SPORT, ο κ. Διαμαντόπουλος ρωτήθηκε αν η ομάδα διαθέτει τα απαραίτητα υλικά και η απάντησή του ήταν η εξής: “Όχι. Μπορεί να λείπει υλικό αποθεραπείας. Μπορεί συμπληρώματα διατροφής. Μπορεί να μην έχουμε όλο το πακέτο. Κομμάτι του”.

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει αγωνιστικά μια τέτοια διαδικασία: “Ας το κρίνει ο καθένας. Δεν καλύπτονται π.χ. τα είδη πρώτης ανάγκης στο φυσιοθεραπευτικό υλικό. Από παντού λείπουν πράγματα. Και διαρκώς λιγοστεύουν. Το αν επηρεάζει την απόδοση των παικτών; Υπάρχουν πανεπιστημιακές μελέτες. Μπορείτε να μπείτε στο ίντερνετ και να δείτε”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button